Openingstijden

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 09.00 - 22.00
  • Woensdag 09.00 - 22.00
  • Donderdag 09.00 - 22.00
  • Vrijdag 09.00 - 17.00
  • Zaterdag 09.00 - 17.00
  • Zondag Gesloten


Book Online

* Please Fill Required Fields *
Otto van Tussenbroekstraat 157
3059 LR Rotterdam
010 307 24 25
www.nailsandbeautytoday.nl

Even de stress en de drukte achter je laten?

Ontspan je volledig bij Nails & Beauty today met een massage.

Bij Nails & Beauty today kan je terecht voor ontspanningsmassage, sportmassage en Triggerpoint/spierknoopmassage

Ontspanningsmassage
Last van een stijve nek of pijnlijke schouders? Of heb je stress- en spanningsklachten? Boek dan een rustgevende ontspanningsmassage om even lekker bij te komen. Na een ontspanningsmassage voel je je beter en energieker. Niet alleen fysieke stress, maar ook mentale stress zullen omlaag gaan na deze massage.

Prijzen ontspanningsmassage:
30 minuten voor € 30,-
45 minuten voor € 42,50

Sportmassage
Met een sportmassage ondersteun je je algehele conditie en word je geholpen om je zwakke plekken te versterken. Specifieke massagetechnieken zorgen ervoor dat afvalstoffen sneller worden afgevoerd en dat stijve spieren soepeler worden. Bij ons behandelen we de eventuele pijnplekken en onderzoeken we samen met jou waar de klachten vandaan komen. Zo helpen we oude blessures te genezen en nieuwe blessures te voorkomen.

Prijzen sportmassage:
30 minuten voor € 30,-
45 minuten voor € 42,50

Triggerpoint/spierknoopmassage
Heb je een terugkomende spierklacht in de nek, rug, armen of benen? Dan kan het goed zijn dat dit een triggerpoint is. Een triggerpoint is een plek in de spier waar de contractiele elementen continu samengetrokken zijn. Opvallend is dat ze vaak klachten veroorzaken op een andere plek dan waar de spierknoop zich bevindt. Soms komt de pijn alleen als je er op drukt of als je de spier gebruikt, maar de pijn kan ook continu zeurend aanwezig zijn. Bovendien kan de pijn uitstralen naar een ander gebied. Sommige bewegingen worden moeilijker doordat de spier niet goed kan rekken. Bewegingsbeperking of pijn kan ook een gevolg zijn van een Triggerpoint, die zonder behandeling jaren kan voortduren. Denk jij dit te herkennen? Dan is het nu het moment om er iets aan te doen!

Prijzen Triggerpoint/spierknoopmassage:
55 minuten voor €55,-